FjellPride: – Vi gleder oss til å feire mangfold, kjærlighet og at alle er like mye verdt

> Lesetid: 2 minutter <

På Sota Sæter i Breheimen feires kjærlighet og mangfold omgitt av vakker natur. FjellPride gjennomføres som planlagt fra torsdag 7. juli til søndag 10. juli.  

– Vi er alle preget av det som skjedde under Oslo Pride, og våre tanker er med de berørte, pårørende og alle som har følt seg utrygge. Sånn kan vi ikke ha det, sier Ove Lilleengen i en pressemelding. Lilleengen er vertskap på Sota Sæter og del av arrangementskomiteen.  

– Derfor er vi så glade for at vi kan gjennomføre og invitere til Fjellpride! Det føles spesielt viktig nå i år, sier Lilleengen.  

Ove og Silje Lilleengen er vertskap på Sota Sæter. Foto: Jasemin Folvik / DNT pressemelding

Samarbeider med politiet

Han forteller at de legger til rette for en trygg festivalopplevelse, og samarbeider godt med både lokalt politi og ordfører i Skjåk for å skape en god ramme rundt årets FjellPride.  

– Vi gleder oss til å feire mangfold, kjærlighet og at alle er like mye verdt. Det burde vært selvsagt, men det må sies høyt og tydelig. Og det skal vi gjøre her på Sota Sæter!  

Det er fortsatt ledige plasser både innendørs og i teltområdet, og at det derfor fortsatt er mulig å kjøpe festivalpass.

Fellesturer, appeller og prideparade

Sota Sæter er en over 100 år gammel seter. Den består av ti bygninger på et tun. Under FjellPride er det matservering i stortelt, med appeller mellom rettene. Det er prideparade til Tverrådalskyrkja 2088 meter over havet. Det er juving i Aura og fellesturer i fjellet.

Fakta: Priser

  • Hytte torsdag til søndag: DNT-medlem kr. 4610,-. Ikke-medlem kr. 5630,-
  • Bo i eget telt torsdag til søndag: DNT-medlem kr. 2990,-. Ikke-medlem kr. 3600,-
  • Dagspass, kun lørdag kveld: Pride-show kr. 250,-. Pride-showet og treretters middag: kr. 800,- (Inkluderer ikke overnatting).
  • Topptur til Tverrådalskyrkja lørdag med guide: kr. 400,-
  • Juving søndag: kr. 1000,-

Fullstendig oversikt og priser, se DNTs egne festivalsider.

About Team Villspor

Editorial Team / redaksjon Magasinet Villspor
View all posts by Team Villspor →