Dette er Magasinet Villspor

MAGASINET VILLSPOR tar deg ut på de små ekspedisjonene og store eventyrene.

Ansvarlig utgiver: Knut Øsmundset, pappa til tre, gift med Anne Marit, redaktør, journalist, fotograf og grafisk designer.

Med Magasinet Villspor går turen over de minste fjell, eller inn i den mørkeste krattskogen – gjerne langs kjente ruter, eller på lite brukte stier eller delvis urørt terreng. Der andre finner stien, går vi gjerne utenom. Målet er ikke lengst, høyest eller mest smertefullt. Målet er å komme ut, og samtidig beskrive det som skjer, og gi noen tips til andre som kanskje vil gå de samme rutene – eller bare ønsker å legge asfaltjungelen bak seg.

Opprinnelsen til MAGASINET VILLSPOR var et ønske om å fortelle om rutene som ikke alle går, om turene som ikke gikk som de skulle, og om opplevelsene i de små ekspedisjonene. Det er det fortsatt.

MAGASINET VILLSPOR vil løfte fram det enkle og gode, gjerne eventyrlystne, friluftslivet – basert på egne og andres opplevelser.

Det er natur, ro, vann og vidder. Det er tråkk, stier og spor. Og det er villspor. Det går ikke alltid som planlagt. Men det bra. Alltid. I hvert fall etterpå.

Velkommen med på tur!

I hovedsak er det en skribent i MAGASINET VILLSPOR: Knut Øsmundset, pappa til tre (født 2007, 2010 og 2013), alle med samme fantastiske kone. Pappa til tre er journalist, fotograf og grafisk designer, nysgjerrig på naturen og gjerne på villspor.

Vi liker å tenke at vi er flinke til å dra på tur ofte. Det er vi ikke. Men vi er blitt flinke til å sette pris på de turene vi får. Enten de er små eller store (i vår målestokk).

Noen ganger drar vi sammen på tur. Andre ganger ikke. Det blir ofte mange bilder. Og litt video. Av og til kan det bli nyttige beskrivelser eller gode historier, som kanskje kan inspirere andre til å ta sine egne turer.

Lykke til – og god tur!

IMG_8125_L

Vi liker å tenke at vi er flinke til å dra på tur ofte. Det er vi ikke. Men vi er blitt flinke til å sette pris på de turene vi får.