Søker friluftsliv: Sykkel, telt og kajakk på topp-ti-liste inn mot sommerferien

> Lesetid: < 1 minutt <

Søk i bruktmarked sier mye om hva folk ønsker seg. Ferske tall viser at kajakk og telt er høyt opp på sommerens ønskeliste.

– Nordmenn er klare for ferie hjemme, melder Kathrine Opshaug Bakke, bruktmarkedsekspert og leder for Finn torget i en pressemelding.

Norgesferie og friluftsliv er – som i fjor – en helt tydelig trend blant nordmenn til sommeren, og telt og kajakk er eksempler på søkeord som har holdt seg populære inn mot årets ferie.

– Selv om det har blitt lettelser på koronarestriksjonene skal nok svært mange av oss tilbringe sommeren hjemme i Norge, og det ser vi på søkeordstatistikken på Finn torget for juni, sier Kathrine Opshaug Bakke.

– I juni i år har vi hatt over 35 millioner besøk, og ser man for eksempel på annonsetall for juni i år sett mot i fjor, er det over 21 prosent økning, noe som viser at folk virkelig har fått opp øynene for gjenbruk.

Toppsøk på FINN torget juni 2021:

  1. Hagemøbler
  2. Sykkel
  3. Sofa
  4. Spisebord
  5. Kajakk
  6. Gressklipper
  7. Rolex
  8. Utemøbler
  9. Kommode
  10. Telt
Kathrine Opshaug Bakke, bruktmarkedsekspert og leder for Finn torget. Foto: Caroline Roka/Finn.
Merk: Dette innholdet ble publisert for 3 år siden. Fjell endrer seg lite på den tiden, men åpningstider og bussruter kan gjøre det. Bare for å ha nevnt det.

About Team Villspor

Editorial Team / redaksjon Magasinet Villspor
View all posts by Team Villspor →