Ferie med flate fotturer: Friluftsrådets tips til 20 turer i sommer

> Lesetid: < 1 minutt <

Om koronaen slipper taket, og det etterhvert blir lov å reise igjen: Friluftsrådet i Danmark tipser om 20 fine fotturer.

Danmark er kanskje ikke mest kjent som fotturdestinasjon, men også her er det mulig å vandre langs merkede ruter. Her er den danske pilgrimsrute, over 1000 km lang, Kaninoen rundt øya Endelave i Horsens Fjord og på Sydfyn Øhavsstien på 220 kilometer.

Her er det ruter som starter med vandring gjennom havet, forbi kloster og kilder, gjennom nasjonalparker og selvfølgelig – opp på Himmelbjerget, kjent som Danmarks høyeste punkt (men det er det ikke).

Her kan du lese mer om tipsene. Friluftsrådet i Danmark, skriver:

Vi har fundet 20 af Danmarks mange forskellige ruter, inddelt i kategorier, så du kan gå efter dem, der tiltaler dig mest. De fleste af turene er så lange, at de er oplagte til en vandreferie af den slags, der inkluderer overnatning undervejs. Men man kan selvfølgelig også sagtens nøjes med en bid af dem eller tage dem over flere gange. 

UDs oppdaterte reiseinformasjon finner du her.

Merk: Dette innholdet ble publisert for 3 år siden. Fjell endrer seg lite på den tiden, men åpningstider og bussruter kan gjøre det. Bare for å ha nevnt det.

About Team Villspor

Editorial Team / redaksjon Magasinet Villspor
View all posts by Team Villspor →