Jakt- og fiskepodden med over én million avspillinger

> Lesetid: < 1 minutt <

– Podcasten bidrar på sin måte til vårt oppdrag om å gjøre jakt, fiske og friluftsliv tilgjengelig for folk, sier administrerende direktør i Statskog, Gunnar Lien.

Podcasten slipper ny episode hver fredag. Over 180 episoder er nå tilgjengelig i podcastavspillere og på nett. Jakt- og fiskepodden passerte i slutten av november en million lyttinger.

I siste uke av 2022 lå podcasten på 120. plass på Podtoppen med 5.744 nedlastinger/strømminger.

Trioen bak Jakt- og fiskepodden på tur: Trond Gunnar Skillingstad, Jo Inge Breisjøberget (i baksetet) og Espen Farstad. Foto: Jakt- og fiskepodden/pressemelding

Stemning og humor

– Trioen i podcasten greier å blande god stemning, humor og herlig dynamikk med bunnsolid erfaring og kunnskap. Den miksen inspirerer dagens og framtidas jegere og fiskere, sier generalsekretær i NJFF, Eldar Berli i en peressemelding.

Jakt- og fiskepodden gis ut av Statskog, og lages i samarbeid med Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF).

Jakt- og fiskepodden er reklamefri, gratis og uten kommersielle bindinger. Målet er å være en kilde til inspirasjon og kunnskap om jakt, fiske og bærekraftig bruk av norsk natur.

I tillegg til podcast sendes Jakt- og fiskepodden som TV på Naturkanal1. Seertall er ikke tatt med i avspillingstallene.

About Team Villspor

Editorial Team / redaksjon Magasinet Villspor
View all posts by Team Villspor →

1 thought on “Jakt- og fiskepodden med over én million avspillinger

Comments are closed.