Swix deler ut gavekort: Panteordning for fluorholdig skismøring

> Lesetid: < 1 minutt <

Frem til 1. mai kan du levere fluorsmøring til Swix og få et digitalt gavekort på 500 kroner.

Gammel skismøring med fluor skal ikke kastes i søpla. Fluorsmøring skal leveres på en avfallsstasjon, som vil håndtere produktene på riktig måte.

Har sluttet å produsere fluorsmøring

– Fremtidens skismøring er fluorfri. Det er vi i Swix helt sikre på. Derfor sluttet vi å produsere og selge skismøring som inneholder fluor før 2020-sesongen, skriver Swix på sine sider.

– For oss spiller det ingen rolle hvem som har produsert skismøringen med fluor, vi tar imot alt og sørger for at produktene blir kondemnert på forsvarlig vis.

Swix dekker frakten og gir deg et gavekort på 500 kroner om du bidrar.

Kampanjevilkår

Kampanjeperioden går fra 4. februar til 1. mai i 2022. I denne perioden kan privatpersoner bestille opphenting av fluorsmøring. Det er kun mulig å bestille én opphenting pr. registrerte bruker. 

Kampanjen gjelder kun for Norge, og gavekortet kan kun benyttes i den norske delen av nettbutikken, opplyser Swix. Se Swix sine sider for detaljer om ordningen.

Merk: Dette innholdet ble publisert for 2 år siden. Fjell endrer seg lite på den tiden, men åpningstider og bussruter kan gjøre det. Bare for å ha nevnt det.

About Team Villspor

Editorial Team / redaksjon Magasinet Villspor
View all posts by Team Villspor →