Tom Stiansen: – I dag er det SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond som er de største vinnerne

> Lesetid: 2 minutter <

Til sammen har WWF og SOS-barnebyer mottatt hele 109 millioner kroner siden oppstarten av Postkodelotteriet i Norge i 2018.

Pengene fra Postkodelotteriet går blant annet til å redde truede arter, bekjempe plastforsøplingen og begrense klimaendringene.

Nordmenns loddkjøp i Postkodelotteriet har bidratt med 17.680.077 kroner til WWFs arbeid så langt i 2021

– Vi vil si tusen takk til alle som har bidratt til dette gjennom å kjøpe lodd. Disse pengene kommer veldig godt med i WWFs arbeid for å begrense klimaendringene og bevare naturen, sier Karoline Andaur, generalsekretær i WWF Verdens naturfond i en pressemelding.

Store bidrag til viktige saker

Postkodelotteriets ambassadører, Jorun Stiansen og Tom Stiansen, er glade for at det fortsetter å levere stabile bidrag til organisasjonene.

Jeg blir ofte rørt av å snakke med alle de fine folkene der ute som kjøper lodd i Postkodelotteriet.

Jorun Stiansen

– Selv når vi er ute for å dele ut gevinster, forteller mange om hvordan de ble med i lotteriet for å bidra til gode formål.

– Og uansett hvor gøy det er å reise rundt og overraske vinnere, er jo dette den beste dagen i året, legger Tom Stiansen til.

– Det er dette Postkodelotteriet handler om: Å samle inn penger til gode formål.  Med et lodd i Postkodelotteriet kan du vinne flotte gevinster hver eneste dag, men i dag er det SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond som er de største vinnerne, avslutter de.

Over 100 milliarder kroner

Veldedighetslotteriet startet i Norge høsten 2018 og har lisens fra Lotteritilsynet.

Det er SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond som eier lisensen. Lotteriet finnes også i Nederland, Storbritannia, Tyskland og Sverige.

Postkodelotteriet startet i Nederland i 1989 og er i dag verdens tredje største private giver til ideelle organisasjoner.

Totalt har Postkodelotteriene gitt over 100 milliarder kroner til ideelle organisasjoner som arbeider for å utgjøre en positiv forskjell i Norge og i resten av verden.

Postkodelotteriets ambassadører Jorun Stiansen (t.v.) og Tom Stiansen (t.h.) sammen med WWFs generalsekretær Karoline Andaur under utdelingen. Foto: Yina Chan
Merk: Dette innholdet ble publisert for 3 år siden. Fjell endrer seg lite på den tiden, men åpningstider og bussruter kan gjøre det. Bare for å ha nevnt det.

About Team Villspor

Editorial Team / redaksjon Magasinet Villspor
View all posts by Team Villspor →