Gir 250.000 kroner til videreutvikling av ut.no

> Lesetid: < 1 minutt <

Rekordmange planlegger turene sine på plattformen ut.no. Tjenesten får to millioner kroner over statsbudsjettet.

Statskog gir nå 250.000 kroner til å videreutvikle tjenesten, melder de i en pressemelding.

Den Norske Turistforening (DNT), Friluftsrådenes landsforbund og Statskog har forent krefter rundt den nettbaserte turplanleggeren ut.no. Antall brukere skjøt i været i 2020, og økningen har fortsatt i 2021.

Det er satt av to millioner i statsbudsjett til UT.no. Statskog gir et ekstra bidrag til videreutvikling på 250.000 kroner.

– Millioner av nordmenn planlegger sine friluftsopplevelser på ut.no. Å ha Statskog med på laget er enormt viktig for å få flere ut på tur. Det bidrar til at flere blir glad i naturen, sier generalsekretær i DNT, Dag Terje Klarp Solvang.

Friluftsrådenes landsforbund og Statskog har tidligere utviklet og drevet portalen Godtur.no, mens DNT har utviklet UT.no. Nå er kreftene samlet rundt å videreutvikle UT.no som en felles turportal.

Å ha Statskog med på laget er enormt viktig for å få flere ut på tur. Det bidrar til at flere blir glad i naturen.

Dag Terje Klarp Solvang, generalsekretær i DNT
Antall brukere av turplanleggeren ut.no skjøt i været i 2020. Økningen har fortsatt i 2021. Illustrasjonsfoto: Magasinet VIllspor
Merk: Dette innholdet ble publisert for 2 år siden. Fjell endrer seg lite på den tiden, men åpningstider og bussruter kan gjøre det. Bare for å ha nevnt det.

About Team Villspor

Editorial Team / redaksjon Magasinet Villspor
View all posts by Team Villspor →