Lanserer turmat med ny smak: – Dette produktet blir et ekstra godt måltid

> Lesetid: < 1 minutt <

Under pandemien brukte en del av oss mer tid på matlaging – og friluftsliv. Derfor kommer det nå en ny smak i serien frysetørret turmat.

– Som et resultat av koronatiden har mange fått mer fokus på maten som glede og opplevelsesskaper, sier markedsjef i Gilde Bente Kittelsrud i en pressemelding.

De har lansert flere nyheter nå i høst, en av dem kan interessere turfolket: Turmat biffgryte.

Hittil er det lansert to turmatretter: Lapskaus og pasta bolognese. Produktene er vakuumpakket og langtidsholdbare, og tilberedes ved å tilsette varmt vann i posen de kommer i.

Frysetørket turmat – et samarbeid med DNT

– Vi gleder oss til å utvide med biffgryte, sier markedssjef for langtidsholdbare produkter Henriette Bergli Eriksen. – Dette produktet blir et ekstra godt måltid å se frem til på høstens turer i skog og mark, til fjells eller som en middag ute i friluft.

Turmatkonseptet er et samarbeid med Den Norske Turistforening (DNT).

Du finner turmaten i flere dagligvarebutikker, samt på en del av DNTs selvbetjeningshytter.

DNTs nettbutikk selger turmat til reduserte medlemspriser. I nettbutikken finner du også variantene Real turmat og Summit to Eat.

Selvbetjente hytter med matlager

Alle DNTs selvbetjente hytter har matlager. Her kan du hente ut alt du trenger, fra frokost til middag, desserter og energipåfyll. Hyttene har informasjon om betaling. Ingen ubetjente DNT-hytter har matlager. Propanapparat for matlaging er standarden på hyttene.

Merk: Dette innholdet ble publisert for 3 år siden. Fjell endrer seg lite på den tiden, men åpningstider og bussruter kan gjøre det. Bare for å ha nevnt det.

About Team Villspor

Editorial Team / redaksjon Magasinet Villspor
View all posts by Team Villspor →